Noutăți

Magenta te invită la offline cu reprezentanta Facebook, Elizabeth Linder

Știm din proprie experiență cum funcționează online. Facebook a depășit demult etapa de a fi o simplă platformă de comunicare cu prietenii din lumea întreagă. A devenit un adevărat vox populi. Aici aflăm primii ce s-a mai întâmplat nou prin lume, împărtășim păreri, ne certăm, ne împăcăm, aflăm și luăm partea cuiva în conflicte, influențăm opinii și decizii publice. Politicienii își promovează imaginea, companiile - serviciile și produsele. Aici creăm vedete, talentate sau mai puțin, printr-un simplu click pe distribuie. Aici procrastinăm în timpul orelor sau pauzele de muncă sau când avem ceva de făcut. Cu Facebook mulți dintre noi încep și își încheie ziua. 

Vino să afli despre oportunitățile Facebook

Cum merg lucrurile offline și ce beneficii personale și profesionale îți oferă rețeaua de socializare, ai ocazia să afli fără a merge prea departe, la Chișinău, direct de la una dintre reprezentantele companiei. Miercuri, 23 octombrie, ora 17:00, Centrul de Guvernare Electornică împreună cu Magenta Consulting te invită la o întâlnire cu Elizabeth Linder, Specialist pe Guvernare și Politici  Facebook.

Pentru cine este evenimentul

Dacă ești interesat de social media, ești tânăr, dinamic, activ social, atunci acest eveniment cu siguranță este pentru tine. Nu vor fi închise ușile nici pentru cei care pur și simplu sunt curioși să participe la un astfel de offline. Intrarea este gratuită.

Tot ce trebuie să faci e să te înregistrezi pentru a-ți anunța din timp prezența: CLICK AICI!

Cum va fi?

În primul rând, vei avea parte de o discuție interactivă. Iar aceasta înseamană că nu doar vei asculta, ci vei putea da și întrebări. Ba mai mult. Cele mai bune vor fi premiate.

În caz că vrei să te pregătești din timp, subiectele ce vor fi abordate sunt:

  • Oportunitățile tinerilor pe rețelele de socializare
  • Utilizarea rețelelor de socializare în scopuri profesionale
  • Contribuția Facebook la dezvoltarea unei societăți deschise
  • Dezvoltarea și influențarea pieței
  • Contribuția pe care "vocea" publicului o are în procesul decizional

În plus, în pauza de cafea, vei putea întâlni și face schimb de opinii cu alți participanți.

Așadar, miercuri, 23 octombrie, la 17:00, te așteptăm la Centrul Republican pentru Copii și Tineret "ARTICO", bul. Ștefan cel Mare, 169.

Ai grijă să te înregistrezi pentru a-ți asigura un loc.

Profilul reprezentantei Facebook, Elizabeth Linder, aici: https://www.facebook.com/linder