Noutăți

Echipa Magenta Consulting are un nou format

Din luna august, echipa de experți Magenta Consulting pune la dispoziția clienților săi servicii de cercetare și consultanță în marketing într-un format consolidat. Având în componența sa un nou director executiv, compania și-a stabilit obiective strategice de amploare pentru viitorul apropiat, inclusiv legate de extinderea și diversificarea ariilor de expertiză.

 

Noul director executiv Magenta Consulting este Alexandru Belschi, și-a făcut studiile la Grenoble Ecole de Management (MBA), Ireland Electronic School of Business și Academia de Studii Economice din Moldova. Cariera sa profesională include mai multe proiecte de responsabilitate și poziții de conducere cât în consulting, atât și în marketing și vânzări în companii din industria agricolă, vinicolă, a cărnii, fructelor și legumelor și produselor din tutungerie. Expertiza sa acoperă vaste domenii ce țin de cercetările și consultanța de marketing, planificare strategică a afacerilor, relații internaționale, negocieri, comerț, economie și management.

„Ne face o deosebită plăcere că Alexandru a acceptat să devină parte a echipei noastre. El este reprezentantul tipic al profesioniștilor valoroși pentru o companie și pe care de mult timp îl căutăm și ni-l dorim. Venirea sa înseamnă în primul rând un salt semnificativ în calitatea expertizelor furnizate de Magenta Consulting, dar și noi proiecte inovatoare pentru domeniul nostru pe care urmărim să le materializăm împreună cât de curând.” Dumitru Slonovshi, Director General Magenta Consulting

În ceea ce ține de viața personală, Alexandru Belschi este căsătorit și are un copil. Este pasionat de tendințele noi ale marketingului, șah și pescuit. În trecut a fost sportiv de performanță deținând centura neagră la Taekwondo.

 

 

Vizualizări577 Share Tweet Plus