Noutăți

Angajăm și cercetăm

Consultant junior în marketing, operator de interviuri și client misterios - sunt pozițiile la care au putut aplica vizitatorii Târgului de Cariere, ce a avut loc la Chișinău în perioada 4-5 octombrie 2013, pentru a deveni parte din echipa Magenta Consulting. Cei care nu au reușit atunci, mai au o șansă, deoarece perioada de angajare în compania noastră continuă.

Magenta te invită în echipa sa

Astfel, dacă îți place să descoperi aspecte interesante ce țin de companiile și viața oamenilor din Moldova, te pricepi să ordonezi datele, știi să extragi din ele concluzii și vrei să devii expert în previziuni de marketing, atunci postul de consultant junior în marketing e pentru tine. Cunoștințele în domeniu, atestate cu o diplomă, și interesul constituie avantaje obligatorii.

Nu există modalitate mai bună de fixare a cunoștințelor decât practica. Student la sau pasionat de sociologie, marketing sau altă disciplină legată de cercetări? Ce-ar fi să-ți încerci puterile în calitate de operator de interviuri? Aici și numai aici îți vei fortifica capacitățile de convingere, vei ști cum se face și cum funcționează în practică un chestionar bun, plus vei putea asimila cunoștințe utile de la o echipă profesionistă și experimentată.

Îți place să faci cumpărături? Aplicând pentru poziția de cumpărător misterios, poți să câștigi și bani din acest hobby. Ceea ce va trebui să faci, e să adresezi vânzătorilor întrebări legate de oferte sau servicii și să înregistrezi răspunsurile fără ca să te desconspiri. În acest fel, contribui ca și calitatea deservirii din magazinele care îți plac să crească.

Pentru a aplica la una din pozițiile menționate, expediați CV-ul pe adresa [email protected] sau completați formularul direct pe site pentru poziția de client misterios. Mai multe detalii privind cerințele, aici: http://consulting.md/rom/pages/cariere

Angajăm, dar și cercetăm

Curiozitatea, devenită deja reflex profesional, ne-a inspirat să îmbinăm utilul cu plăcutul. La Târgul de Cariere, Magenta a participat atât în calitate de angajator, cât și de cercetător. În cadrul evenimentului am ținut să aflăm părerea participanților despre târg, ce oferte de posturi de muncă și-ar dori să găsească, ce le place sau le displace la actualul serviciu. Ce spune majoritatea, vă anunțăm în curând.

Vizualizări120 Share Tweet Plus