Noutăți

Aflați cine sunt angajații de oficiu din Moldova

Fiecare dintre noi a trecut cel puțin o dată pe lângă vre-o clădire înaltă cu oficii în care lumina arde non-stop, dar v-ați gândit vreodată cine sunt lucrătorii de birou din Moldova? Cât de mult le place ceea ce fac? Ce îi motivează, ce îi de-motivează și cum își gestionează timpul la locul de muncă?

Magenta Consulting a fost curioasă să afle despre persoanele  care lucrează în diferite oficii și pentru acest scop a decis să realizeze acest studiu în care pot participa toți muncitorii de oficiu interesați, iar rezultatele vor fi publicate puțin mai târziu pe site-ul www.consulting.md și www.allmoldova.com, precum și pe pagina de Facebook a companiei Magenta Consulting. Participanții vor avea oportunitatea nu numai să-și potolească curiozitatea ci și să primească un cadou.

Sondaj

Completați chestionarul în limba română - Angajații de oficiu (click)

 

De data aceasta Mesageria D&D și School of Business Communications ne-au pus la dispoziție mai multe cadouri pe care le vom oferi ca și premii câștigătorilor. Mesageria D&D are grijă să adauge valoare bibliotecii dvs. și oferă o serie de numere ale revistelor ca HR Manager, Cariere Jurnal de leadership, Economistul, Business Magazin și un set din 4 Reviste de Advertising - Luerzer'. Pe lângă aceasta, mai oferă cadouri la alegere de pe site-ul www.mesageria.md. School of Business Communications are grijă de dezvoltarea dvs. profesională și oferă 2 bilete la conferința de marketing și vânzări - Sales & marketing 360 (http://www.marketing360.md/) care va avea loc în data de 4 aprilie.