Pe vârful Ceahlăului

Oamenii care lucrează în aceeași companie își petrec o treime din fiecare zi împreună. Eficiența acestora, mai ales când e vorba de lucru în echipă, depinde de cât de bine aceștia se cunosc și cât de bine se înțeleg. Suntem norocoși că echipa noastră este una extraordinară, care nu are nevoie de teambuilding-uri pentru a soluționa probleme de grup, ci de o scurtă vacanță alături de colegi, pentru a se regenera și a căpăta puteri noi pentru rezultate și mai bune.

Anul acesta am ales Parcul Național Ceahlău ca destinație pentru mica noastră vacanță - teambuilding. Porniți de joi dimineață, am transformat chiar și distanța până la locul stabilit, de altfel plictisitoare, într-o aventură. 

Cazați în Durău, la poalele parcului, ne-am trezit cu o ploaie care-a durat toată ziua de vineri. Noi, însă, oricum ne-am găsit activitate, importantă pentru Magenta, evident, dar și pentru a înțelege cât mai bine misiunea și valorile companiei și a le putea transmite și clienților noștri. 

Sâmbătă am escaladat Vârful Toaca, Masivul Ceahlău și cei 1904 m, parcurși cu multă veselie și suport reciproc.

Ajunși acasă, am decis, scriind acest articol, să rog colegii să-mi trimită impresiile lor despre teambuilding și această mini-vacanță. Am primit atât de multe mesaje, așa că am hotărât să nu aleg, dar să le public pe toate, inclusiv găsiți toate fotografiile la final de articol. Deci, vedeți și voi cât de faină este echipa noastră! 

 

Iana - Research

Dacă prietenul la nevoie se cunoaște, atunci echipa Magenta se cunoaște la team-building! Am petrecut patru zile frumoase la Ceahlău, care ne-a primit cu brațele deschise și vreme frumoasă. În compania oamenilor faini, am urcat, am coborât, am comunicat, am râs, am plâns (de râs), ne-am jucat, am degustat :) și am revenit acasă și mai încrezători în echipa noastră!

 

Andrei - Research 

“În afară de faptul că avem o echipă cu care „Mondays suck less”, pot spune că expresia „work hard - party harder” descrie atmosfera de la acest team-building. Nu am avut tricouri cu branding, moderator care să ne organizeze sau speech-uri inspiraționale :), dar am reușit să consolidăm echipa într-un mod autentic și vesel în același timp.

Iar definiția cuvântului ”party” de mai sus în cazul Magenta a însemnat: roadtrip cu opriri de cafea, râs, vin bun de la micii producătorii, vorbă bună, jocuri de societate și urcarea muntelui Ceahlău.”

 

Silvia Tomas - Research

“Magenta investește în fericirea angajaților. În acest team building am descoperit munții ca o sursă de fericire, energie, libertate și am redescoperit colegii. Am ințeles că este important să ai oameni potriviți alături atunci când pornești să cucerești înălțimi. Suportul reciproc, răbdarea și empatia sunt la fel de importante. Am râs până la lacrimi și am trăit clipe memorabile. “

 

Valeria Crainov - Colectare date

Pe o scală de la 1 la 10, îi ofer vacanței noastre nota 10.

Pentru ce?

- Serile la un pahar de ,,vorbă" sunt preferatele mele în care angajații noi sunt descusuți să spună chestii despre ei, angajații mai vechi povestesc istorioare și întâmplări care te fac nostalgic;

- Urcarea și coborârea muntelui (să urc sau să nu urc până sus, aceasta a fost întrebarea pe care mi-am adresat-o foarte des în acea zi). Încăpățânarea mea și ajutorul colegilor au făcut posibil acest lucru. Senzații indescriptibile pe care le ai când te vezi pe vârful muntelui... Mândria pe care o simți când știi că ai reușit și a meritat să urci până sus, dar să nu stai la cabană.

- Board games. Dixit-ul din ultima seară în care noi am schimbat un pic regula și am pus condiția ca povestitorul să menționeze o acțiune / noi toți am menționat situații de la Magenta care au avut ca reacție dureri de burtă din cauza râsului și colegi pe care i-am trezit din somn.

 

Mosanu Inga - Colectare Research

În primul rand, vreau sa menționez ca a fost prima dată când am urcat pe un munte. A fost o urcare foarte grea, și o coborare încă și mai grea :D, dar sigur a fost o experiență foarte frumoasă prin faptul ca am văzut locuri senzaționale. În unele momente aveam impresia că sunt undeva prin Sri Lanka în tropice :)) Evident, fără o echipa atât de prietenoasă și unită nu ar fi posibilă așa o aventură de neuitat. Un mare MULȚUMESC!

 

Mihaela - perioada de probă Research

Orice teambuilding are scopul de a uni, de a construi relații de durată și încredere între membrii unei echipe. Însă, pentru a aduce valoare adăugată unei echipe, trebuie să te descoperi mai întâi pe tine, pentru a vedea frumosul în cel de alături. Unde în altă parte decât la încercări și înălțime vedem care e esența fiecăruia dintre noi? În acest teambuilding eu am descoperit priveliști uluitoare și oameni incredibili. #the incredibles #magenta

 

Ovidiu - perioada de probă Research

Primul meu teambuilding în echipa Magenta m-a ajutat să înțeleg că trebuie să îmi dezvolt calitățile de membru a unui grup, de parte a unui mecanism ce și-a propus să ajungă undeva. Urcând muntele împreună, am avut senzația plăcută că am reușit să fac ceva frumos și memorabil alături de câțiva oameni noi, a fost primul moment în care am simțit conexiunea din grup. Acest timp petrecut în echipă m-a ajutat să cunosc din interior misiunea Magenta. Sunt recunoscător pentru această posibilitate.

 

Felicia - Mystery Shopping

E fain când ai o șansă deosebită să te redescoperi pe tine însăși și să înțelegi câtă putere și tărie este ascunsă în interior atunci când urci ultimile 500 de trepte primejdioase către vârf. E și mai fain atunci când o faci alături de colegii care-ți vor întinde o mână de ajutor la coborâre, în momentele cele mai periculoase, când aluneci în gol. În acele momente înțelegi că ai pe cine conta și ei îți sunt prieteni nu doar în momente de veselie, când ne adunăm la un pahar cu vin și boardgames, ci și în clipele critice, când crezi că nu mai ai nicio soluție.

 

Veronica - Colectare Mystery Shopping

Am avut parte de primire caldă sufletească, nu doar trupescă. A fost cu noi natura și oamenii din jur. Ne-au primit așa cum au putut mai bine. Ni s-au dăruit nouă pentru câteva momente, dar ne-au impresionat pentru o viață întreagă. Adunând toate gândurile, cred că am avut parte de o vacanță extraordinară. Vreau să multumesc tuturor, dar poate mai cu seamă colegilor mei de la Magenta Consulting! Căldura a venit mai întâi de la voi!

 

Lucia Viscun - Mystery Shopping Analiza

După patru zile și trei nopți, povestea VACANȚA LA MUNTE MAGENTA a ajuns la final. A fost așteptată cu emoții și curiozitate, a fost, într-o formă sau alta, o experiență de neuitat pentru toți.

A fost așa, încât mai vreau o dată. A fost frumos. FANTASTIC. De repetat. De recomandat.

Vizualizări221 Share Tweet Plus