8 ani de Magenta sunt cât un infinit pe verticală

La mulți ani Magenta Consulting! În luna aprilie, ne-am făcut cu încă un an mai mari. La oameni aceasta e vârstă de copil, în afaceri la 8 ani, credem noi, ai deja un cuvânt de spus.

Într-adevăr, în 8 ani de Magenta Consulting:

 

  • Am cercetat: am măsurat pulsul societății, afacerilor și produselor, economiei și politicii în peste 800 de proiecte
  • Ne-am identificat: ne-am consolidat într-o echipă de 21 de consultanți și încă 200 de colegi care ne ajută să facem cercetări în teren. Suntem tineri, curioși, școliți și deschiși spre tot ce e nou și poate schimba ceva spre bine.
  • Am creat: am pus pe roate 22 servicii de cercetare calitativă și cantitativă, iar unele, cum ar fi Magenta Loialitate și Sondaje.md le oferim în exclusivitate
  • Am analizat: dacă ar fi să comparăm cu obiecte fizice cantitatea de chestionare realizate de noi, ar face cât un elefant cu 2 pui. Sau cât 7 Arcuri de Triumf din centrul Chișinăului. Sau cât  vreo 10 terenuri de fotbal.
  • Am petrecut la serviciu 2112 zile. Dar aceasta e doar cifra oficială, pentru că deseori ne-am dedicat lucrului și sâmbetele, și duminicile. Termenele limită au totuși o data fixată, iar noi ținem să o respectăm.
  • Am explorat milioane de păreri, opinii, sugestii și plângeri. Ne-am gândit, am venit cu propuneri, le-am discutat, uneori ne-am și certat, dar  aceasta pentru a ne susține părerea și a veni cu  propuneri optime la clienții noștri.
  • Am câștigat încredere și recunoaștere. În 2008 am devenit prima companie din Moldova acreditată ESOMAR, ceea ce înseamnă că respectăm cele mai riguroase exigențe internaționale în domeniul cercetărilor și consultanței în marketing. Am fost consultanții anului pentru spațiul CSI în 2012. Și mai avem ceva premii care nu doar ne înfrumusețează pereții, dar ne și motivează să fim și mai buni.
  • Ne-am implicat în diverse proiecte sociale, pentru că nu avem obiceiul de a ne opri în loc. Bizpower - cel mai mare eveniment de business din Moldova, Mara Woman - proiectul pentru crearea locurilor de muncă femeilor de la sat sunt doar câteva cauze cărora ne dedicăm timpul și abilitățile.
  • Ne mândrim: în primul rând pentru că ne place ceea ce facem și echipa din care facem parte. În același timp, recent, am fost selectați să realizăm sondajele pentru crearea brand-ului de țară în care vrem să vă implicăm pe toți. Am și început deja pregătirile și în curând vom veni cu detaliile.

 

Cifra 8 privită din alt unghi, e semnul infinit pe verticală. Exact atâtea mai avem de făcut, descoperit, cercetat și cucerit. Și sperăm să ne fiți în continuare alături. Pentru că fără voi, nu am fi noi. Părerile voastre mișcă din loc afaceri, schimbă comportamente și atitudini pentru a face mediul de afaceri să crească pe măsura așteptărilor voastre. Iar plăcerea de a vă asculta a fost și va fi mereu de partea noastră.

Participați la sondajele Magenta Consulting! E cel mai bun cadou pentru noi :)