2017 Magenta Consulting Achievement!  

Noutăți

Realizarea Magenta Consulting 2017!

Dumitru Slonovschi, directorul general Magenta Consulting a fost acreditat CMC (Certified Management Consultant) - un standard de cel mai înalt nivel în lumea consultanței de management. Această acreditare se oferă de către International Council of Management Consulting Institues (CMC-Global) și demonstrează că persoana dispune de un set de acreditări recunoscute în toată lumea.
  

 

Ce înseamnă acreditarea CMC pentru clienții noștri?

Dvs. beneficiați de servicii ce corespund standardelor internaționale. În afară de acreditarea CMC Magenta este acreditată ESOMAR (European Socitety of Marketing Research) și colaborează mai mult de 8 ani cu Gallup, IPSOS și Romir - companii globale de cercetări. Acestea confirmă corespunderea nivelului de profesionalism la standardele internaționale și cerințele corporațiilor globale.

Ce înseamnă aceasta pentru Dumitru Slonovschi și Magenta Consulting?

Câteva luni de instruiri și examene conduse de către experții CMC din străinătate (o probă scrisă cu prezentarea studiilor de caz realizate de către Magenta și o probă orală) care s-au încheiat cu obținerea acreditării CMC. Acest lucru ne inspiră încredere și ne permite să demonstrăm clienților noștri că urmăm cele mai înalte standarde de lucru.
Vizualizări318 Share Tweet Plus