Noutăți

Nu căuta bunăstarea, creeaz-o! - Eveniment Magenta Consulting la 5 ani

Uneori, atunci când se vorbește despre bunăstarea unei țări, s-ar crede că e vorba doar de aportul politicienilor sau al artiștilor, cântăreților și al altor notorietăți. Însă, după cum e bine știut, snopul de grâu se adună fir cu fir. La fel și contribuția fiecăruia dintre noi poate fi favorabilă, contează doar dorința. Desigur, un om simplu nu ar fi în stare să îmbogățească toți pensionarii, dar ar putea să-și ajute vecinul bătrânel… Și nici procesul de îmbătrânire al națiunii nu poate fi stopat, dar dând naștere unor micuți moldoveni, am putea participa la reîntinerirea populației. Prin urmare, dacă fiecare din noi ar face zi de zi lucruri neînsemnate, dar cu o notă pozitivă, atunci aportul nostru va fi sesizat.

În troleibuz am fost călcat neintenționat de către un pasager, dar în loc să-l bruschez cu o replică de moment, i-am zâmbit înțelegător atunci când m-a privit vinovat. Drept recompensă, acest pasager, medic de specialitate, va veni la serviciu bine dispus, iar pacienții, ieșind din cabinetul lui, vor surâde nedumeriți: ” Astăzi Domnul Vasile e în dușii cei buni…”

De ce să ne indispunem pe motiv că nu putem crea ceva de natură globală, atunci când micul nostru aport oferit pentru bunăstarea țării contează?...

Vă invităm să ne comunicați care este contribuția Dumneavoastră pentru Prosperitatea Țării Noastre. Veniți pe data de 5 aprilie 2011 la ora 17:00 în Scuarul Teatrului de Operă și Balet și, alegând balonul de culoarea potrivită, exprimați-vă opinia!

Vor fi organizate concursuri interesante și pline de surprize, iar spre final, doza de energie pozitivă va fi acordată de formația Snails!