Rapoarte și infografice

Raportul Consumatorul din Moldova

Consumatorul de azi are acces la foarte multe surse de informație: rețele de socializare, TV, radio, panouri stradale, reviste, materiale promoționale pe stradă. Fiecare companie încearcă să atragă atenția consumatorului prin toate mijloacele posibile. Toți luptă crâncen pentru atenția acestuia.

Un specialist obișnuit în marketing, la rândul său, încearcă prin toate metodele posibile ca să ajungă la urechile și la ochii consumatorului. Se investesc bugete enorme, dar uneori fără sens, deoarece acesta alege cu totul alte canale de informare. Cum să știm, însă, care sunt preferințele consumatorului de azi din Moldova și cum putem să-i atragem atenția?

Noi am efectuat un sondaj cu 1501 persoane din Moldova, cu vârste cuprinse între 16-70 de ani, și am aflat totul despre ele – tot ce i-ar putea prinde bine unui specialist în marketing ca să ia decizii bine gândite și argumentate. Datele sunt fresh, pentru că au fost colectate în luna martie 2018, iar Dvs. obțineți raportul pe email imediat la achitare.

Raportul conține 90 de pagini, iar dacă apăsați butonul Preview de pe stânga, puteți vedea care este conținutul raportului și câteva exemple de grafice.

Intrați în posesia raportului despre consumatorul din Moldova acum, cu doar 600 de euro, fără TVA (720 euro cu TVA). Scrieți-ne la [email protected] , sunați-ne la 022-85-43-84, pentru ca să vă transmitem un cont spre plată sau achitați direct online.

720€